Skandinavisk design har lenge hatt en slags kultstatus blant dem som virkelig interesserer seg for interiør og design. Det er noe spesielt med norsk, svensk og dansk design, der rene linjer møter praktiske løsninger. For mange er den nordiske og minimalistiske stilen det mest attraktive som finnes, og mange ønsker å gjenskape det skandinaviske uttrykket i sitt eget hjem. Det er her SHE Design kommer inn i bildet. Her vil du finne interiøret du alltid har vært på jakt etter, og som gir hjemmet ditt de perfekte detaljene – selvfølgelig med en minimalistisk og nordisk vri.

Minimalistiske og rene linjer

Noe av det Shedesign ønsker å få fram, er at minimalistisk interiør ikke trenger å gå på bekostning av komfort. I sortimentet finner du behagelige sittemøbler laget av unike materialer og flotte farger, og du vil raskt merke at dette er design du faktisk blir i godt humør av! Det er nettopp de rene og glatte linjene som kjennetegner nordisk design, og dette er en del av SHE Design sin filosofi. Det enkle og rene får fram sjelen i rommet, og virker ikke forstyrrende. Samtidig er SHE Design nøye med å velge materialer, farger og stiler som passer inn i ethvert hjem.

Innovativt design

De industrielle designerne som står bak SHE Design har en finger med i både utviklingen av konsept og design, og gjennomfører nøye research før et nytt produkt blir en realitet. Det investeres spesielt mye tid på å velge de perfelte materialene. Et materiale skal ikke bare kjennes bra ut og ha høy funksjonell verdi, det skal også se bra ut og tilføre rommet en viss estetikk. Designerne bak SHE Design elsker det de jobber med, og strekker stadig grensene for hva de trodde var mulig. Det er nettopp slik de klarer å produsere innovative løsninger som sprenger grenser.

Nordisk design til hjemmet ditt

Enten du er ute etter den perfekte stolen, en minimalistisk klokke til å henge på veggen, eller en gulvlampe som lyser opp rommet (bokstavelig talt), vil du finne noe som forhåpentligvis faller i smak hos SHE Design. Dersom du har et rom som mangler «det lille ekstra», kan det være verdt å utforske sortimentet. Husk at materialene som blir brukt er av høyeste kvalitet, og at de vil gi deg både komfort og et nydelig estetisk uttrykk i hjemmet. Dette kan bidra til å gi et ellers kjedelig rom et spennende og livlig uttrykk. Et av målene til SHE Design er å utvikle møbler og interiør som gjør deg lykkelig, noe vi får til ved å velge både materialer og design med omhu.

La møblene stjele oppmerksomheten

Hos SHE Design finner du interiør og møbler som passer spesielt bra i hjem med industrielt preg og minimalistiske linjer. Slike omgivelser lar møblene komme til sin rett, og medfører at interiøret ditt havner i fokus – heller enn veggene. Du kan selvfølgelig kombinere møbler og interiør fra SHE Design med andre spennende stiler. Det enkle uttrykket til produktene, gjør at de kan kombineres nært sagt med alle stilarter.